Настойка воскової молі ПЖВЛ

145.00
грн.
50 мл настояна на самогоні в склдянній баночці з склянною піпеткою.

Їх унікальність у тому, що харчуються личинки бджолиним воском і здатні його перетравлювати, на що більше нездатний жоден живий організм (за винятком деяких видів грибків). Переварювати віск їм допомагає унікальна речовина – цераза, локалізована в кишечнику личинок і є їх травним ферментом. Природних або штучно синтезованих аналогів травного ферменту цераза (cerase) – не існує❗️

Результати проведених досліджень показали, що настійка продуктів життєдіяльності воскової молі (ПЖВМ) ефективніше самих личинок в 10 разів!

Відомо, що препарат з личинки воскової молі володіє активністю:
➡️ протитуберкульозною;
➡️ кардіопротекторною;
➡️ адаптогенною;
➡️ імуностимулюючою.

Фермент цераза не лише надає руйнівний вплив на мікобактерії туберкульозу, а й грає провідну роль у розчиненні бляшок і тромбів в судинах, міокардіальних клітинах і легеневої тканини, і навіть у регенерації рубцевих тканин після інфаркту?.

Що таке продукти життєдіяльності воскової молі (ПЖВМ) ? – це екскременти личинок цієї комахи, які збираються тоді, коли весь корм для личинок воскової молі (мед, перга, віск) з'їдений і переварений ними кілька разів ( впродовж 5-7 місяців). Це забезпечує максимальну насиченість вихідного продукту активними речовинами і ферментами.

В продуктах життєдіяльності воскової молі (екскрементах ?), концентрація цих ферментів значно перевершує концентрацію аналогічних речовин в самих личинках.

Колір настоянки ПЖВМ – коричневий, смак і запах специфічний, нагадує запах комах і прополісу.

В результаті вивчення хімічного складу продукту життєдіяльності воскової молі науковцями достовірно виділені три групи біологічно активних сполук:
✅️ флавоноїди (антиоксидантна та антибактеріальна дія, очищують судини, сприяють їх еластичності, виводять токсини )
✅️ ірідоіди (протизапальна та анестезуюча дія, покращують роботу ШКТ, ендокринної та серцево-судинної системи, зміцнюють імунітет)
✅️ стероїди (прискорюють процес травлення та синтезу білка/активізують вироблення протеїну для збільшення м'язової масси)

↪️Показання:
-кашель
-бронхіт
-пневмонія
-астма
-таберкульоз
-саркаїдоз
-анемія
-варикоз
-ішемія
-атеросклероз
-тромбофлебіт

Вживання.
Для засобу 10% концентрації спиртової настійки:
Дорослим 20-25 крапель на день за 30 хв.до прийомй їжі. Розвести в 50 мл води або чаю без цукру!
Дітям по показанням.

Курс 1-3 місяці. Якщо потрібно продовжити - робите пеперву 3-4 тижні і знову молна повторити курс.

‼️не плутати з настійкою НА личинках воскової молі. Там концентрація активних речовин менша, ніж в ПЖВМ, тому дозування інше.

В деяких випадках можна вживати разом з настійкою підмору.
Дивіться також
Click to order
Made on
Tilda